Tekla Festékgyártó És Szolgáltató Kft. Marcali


Hungarian Business Catalog - Image (via Google Images): Tekla Festékgyártó És Szolgáltató Kft. 
Egyedi keresés


Advertise or Comment on this Business here!!

Agrárközösség, mezogazdaság, termelo egyesületek

Company: Tekla Festékgyártó És Szolgáltató Kft.
Description: Agrárközösség, mezogazdaság, termelo egyesületek
Telephone: T F[85] 510062
Detail: Gabona- és malomipar
Url:
Street: Noszlopy Gáspár utca 4
County: Somogy megye
City: Marcali
Postal Code: 8700
Filename: Tekla-Festekgyarto-Es-Szolgaltato-Kft-Marcali
County and City: Somogy megye, Marcali
Country: Hungary


City - Wikipedia (Magyar): Marcali
City - Wikipedia (Englsih): Marcali
County - Wikipedia (Magyar): Somogy megye
County - Wikipedia (Englsih): Somogy megye

Welcome to the Budapest Business Directory pages! We present more than 50,000 companies throughout Hungary - basic information is provides such is address, telephone, internet address and description of activities

Please take moment and comment on the company you are reviewing. If you a the business owner you are welcome to advertise on these pages by adding your adverts into the comments section! Thank you for visiting!

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  Q  P  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z Comments

Bodó Károly, 02.05.2011
Tisztelt Tekla Kft Évtizedek óta minden gond nélkül, megelégedetten használtam a két komponenses Epokitt A+B tubusos ragasztójukat egészen 2010 végéig. Januárban egy dorogi festékárúházban azonban olyan Epokitt-et vásároltam, amelynek a kisebb tubusában a barna színű komponens fele részben olaj (vagy olaj szerű anyag) volt. Reklamációmat a bolt nem fogadta el, mert ők \"nem látnak bele a tubusokba\", én viszont felbontottam azokat, ezért nem áll módukban kicserélni vagy az árát visszafizetni (sajnos, én sem látok bele a tubusokba, ezért kellett felbontanom). Próbáltam felhasználni az olajos csuszpájzt, de a ragasztó sajnos nem száradt meg, illetve ha hosszabb idő alatt bebőrösödött is, egyáltalán nem ragasztott. Sok bosszúságot okozott. Ezután próbát tettem: kinyomtam a tubusból az összes olajat, s egy idő után a megszokott barna komponens-anyag kezdett jönni a tubusból. Ezt már fel tudtam használni és a fehér színű komponenssel keverve megfelelő minőséget adott. Mennyiségileg kb. a komponensek 40-45 százaléka volt alkalmas minőségi ragasztásra. Szeretném megkérdezni: mit tehetek ilyen esetben? Önöknek vajon nem áll módjában ellenőrizni a ragasztóik minőségét, és kiszűrni az esetleges selejtet? Hogyan tudnám megelőzni a hasonló peches eseteket? Üdvözlettel: Bodó Károly 2521 Csolnok Petőfi Sándor u. 18.