New York Nyelviskola Nyíregyháza


Hungarian Business Catalog - Image (via Google Images): New York Nyelviskola 
Egyedi keresés


Advertise or Comment on this Business here!!

Képzés és továbbképzés

Company: New York Nyelviskola
Description: Képzés és továbbképzés
Telephone: 42 420204
Detail: No-Detail-Available
Url:
Street: Rákóczi utca 16
County: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
City: Nyíregyháza
Postal Code: n/a
Filename: New-York-Nyelviskola-Nyiregyhaza
County and City: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyíregyháza
Country: Hungary


City - Wikipedia (Magyar): Nyíregyháza
City - Wikipedia (Englsih): Nyíregyháza
County - Wikipedia (Magyar): Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
County - Wikipedia (Englsih): Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Welcome to the Budapest Business Directory pages! We present more than 50,000 companies throughout Hungary - basic information is provides such is address, telephone, internet address and description of activities

Please take moment and comment on the company you are reviewing. If you a the business owner you are welcome to advertise on these pages by adding your adverts into the comments section! Thank you for visiting!

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  Q  P  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Comments

Sonia K, 20.11.2008


a) Ha óvodás vagy kisiskolás vagy: gyermekközpontú és kedves tanárnők segítségével beléphetsz az idegen nyelvek birodalmába, ahol régi és új barátaiddal játékosan teheted meg az első lépéseket a nyelvtanulás útján.

b) Nyáron sem kell nélkülöznöd őket, hiszen felejthetetlen napokat tölthetsz el nyelvi táborunkban, ahol a tanulás mellett a sok-sok mozgásnak, játéknak is jut elég hely.

c) Az általános iskolások számos nyelv közül választhatnak. Ajánljuk felzárkóztató, tehetséggondozó, nyelvvizsga-felkészítő, illetve a középiskolai felvételi vizsgára felkészítő tanfolyamainkat.

d) Nyelvvizsgára felkészítő csoportjainkban az érettségiző diákok mellett minden középiskolás egynyelvű (Pitman, Geothe) és kétnyelvű vizsgákra készülhet fel és tehet le nagy tapasztalattal rendelkező oktatóink segítségével.

e) A "New York Tanoda" az idegen nyelvek oktatása mellett más tantárgyakból is (matematika, történelem, magyar, földrajz, biológia, kémia stb.) felkészítését a főiskolai ill. az egyetemi felvételire.